Home » , » Kitchen Confidential - 1. évad (Kitchen Confidential)

Kitchen Confidential - 1. évad (Kitchen Confidential)


Kitchen Confidential - 1. évad (Kitchen Confidential)

Indavideo
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13
Videomega
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13

Ismét egy méltatlanul elhanyagolt sorozat. Itthon esélytelen a bemutatása.

"Az a helyzet, hogy a tévék néha nem is tudják, kiket veszítenek el. Konkrétan itt Bradley Cooper (Másnaposok, Szupercsapat, Csúcshatás) a főszereplő, aki gondolom egyenesen az Aliasból érkezett, de ha megnézzük, hogy a sorozatok világából kikerülése után mikben játszott akkor láthatjuk, hogy izé, nem A-kategóriás sztár, de egy sitcom főszerepre nem mostanában lenne újra elérhető.

A sorozatban Jack Bourdain a sikeres szakácsok kokain/nők satöbbi vonalán lecsúszása után új lehetőséget kap: a Nolita konyháját vezetheti. A probléma, hogy 48 óra alatt kell felvennie a többi embert, és fogadni a vendégeket. Nagy a nyomás, de nem rokkan bele. A karakterhez az inspirációt Anthony Bourdain könyve adta. Gondolom jó pár konyhai alapbölcsességet is onnan merítettek.

Azt mondanom sem kell, hogy a Kitchen Confidential tipikus FOX-sorozat. Pörgős egykamerás sitcom, amit nem sokan rendeltek volna be. Annyira nem feszegeti a TV-14 határait, de a nézőkét igen. Gond egy szál se, hiszen hiába vannak összefüggő részek… várjunk csak, nem is. Az első három epizód után hitausra tették, aztán leadták random a kilencediket (baromi jó rész, a francia szakáccsal csap össze benne Jack), de nem hozott elég nézőt (a hosszú szünet után lol), szóval cancel lett. Szerencsére addigra már rég leforgattak 13 résznyi jóságot, ami meg is jelent DVD-n. Ennyit kaptuk.

Egy sztárétterem konyhájában bizony pörgés van végig. Na, nem a feszült pillanatokat látjuk, amikor megbuggyan a mittoménmi, hanem ahogy a dolgozók élik mindennapjaikat. Konkrétan őrült mindegyik, annyi szívatás megy a lángok körül.

Amiben hihetetlen erős lett a Kitchen, az a színészcsapat. Rengeteg fontosabb szereplő van a sorozatban, mégis tökéletesek az arányok. Nem érzed úgy, hogy valaki kevés, vagy épp túl sok időt kapott a képernyőn. Mindenki kedvelhető, talán pont a főszereplő nem, legalábbis ő néha idegesítő. Egyetlen egy dolog biztos, hogy John Cho külön kiemelendő, hiszen ő az egyedüli, aki el tudja lopni a jeleneteket a többiektől. Konkrétan a legjobb itt.

Mivel rövid, nagy cliffhanger nincs, na és komédia, így pár órát nyugodtan érdemes rááldozni. A borzasztó főcím pedig áttekerhető, és amúgy is csak pár másodperc."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :

.